WIE ZIJN WIJ?

Het team van Taxatie Rijnmond bestaat uit een ervaren en gedreven team van medewerkers. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij zullen er dan ook alles aan doen om dit te kunnen waarborgen. Wij werken uitsluitend met erkende taxateurs en doen dit snel. Binnen vijf werkdagen kunt u het rapport verwachten en dat tegen zeer concurrerende tarieven. Vele klanten gingen u voor en wij hebben hierbij veel tevreden klanten gemaakt. Dit komt omdat wij snel, betrouwbaar, professioneel en bekend zijn in de regio Rijnmond.

Alleen taxaties

Wij zijn gespecialiseerd en houden ons alleen bezig met taxaties. Mede hierdoor kennen onze taxateurs alle ins en outs van de branche. Daarnaast kunnen wij hierdoor concurrerende tarieven rekenen.

De werkwijze van Taxatie Rijnmond

Taxatie Rijnmond heeft een groot netwerk van erkende taxateurs aangetrokken in de afgelopen jaren. Hierdoor kunnen wij goede prijsafspraken maken en kunnen wij concurrerend zijn op het gebied van taxaties.

Wanneer u bij ons een taxatie aanvraag doet wordt u binnen 24 uur telefonisch benaderd. Tijdens dit gesprek bespreekt de erkende taxateur de taxatieopdracht met u. De taxateur maakt met u of de verkoper een afspraak om de woning te taxeren. Vervolgens gaat de taxateur langs op het aangegeven adres. Op deze datum gaat de taxateur het object daadwerkelijk taxeren. Na het bezoek gaat de taxateur het  rapport opmaken. Zodra dit rapport klaar is krijgt u dit digitaal aangeleverd.