Veelgestelde vragen

 • HOE VRAAG IK EEN TAXATIE AAN?
  Het is heel makkelijk om een taxatie aanvraag bij ons in te dienen. Ga naar de pagina Taxatie aanvragen. Hier vindt u een formulier dat u binnen een paar minuten invult. Na de verzending wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Wilt u liever telefonisch een Taxatie aanvragen dan belt u 010-6690160.
 • HOE SNEL KRIJG IK REACTIE OP MIJN TAXATIE AANVRAAG?
  Bij Taxatie Rijnmond willen we u zo snel mogelijk helpen met uw aanvraag. Daarom nemen wij op werkdagen altijd binnen 24 uur contact met u op. Dit doen wij via de telefoon.
 • BINNEN HOEVEEL TIJD KRIJG IK HET TAXATIERAPPORT?
  Onze taxateurs leveren zowel snel als kwalitatief goed werk. Hierdoor kunnen wij u binnen 5 werkdagen na taxatie een taxatierapport aanbieden.
 • HOE GAAT DE TAXATEUR TE WERK?
  Wanneer u bij ons een taxatie aanvraag doet wordt u binnen 24 uur telefonisch benaderd. Tijdens dit gesprek bespreekt de erkende taxateur de taxatieopdracht met u. De taxateur maakt met u of de verkoper een afspraak om de woning te taxeren. Vervolgens gaat de taxateur langs op het aangegeven adres. Op deze datum gaat de taxateur het object daadwerkelijk taxeren. Na het bezoek gaat de taxateur het  rapport opmaken. Zodra dit rapport klaar is krijgt u dit digitaal aangeleverd.
 • HOEVEEL GELD BEN IK KWIJT VOOR EEN TAXATIE?
  Voor een all-in taxatie bent u slechts €595,- kwijt en voor een NWWI taxatie slechts €695,-. Deze prijzen zijn inclusief btw. U zult achteraf ook nooit extra kosten krijgen. Hierdoor weet u van tevoren precies hoeveel u kwijt bent.
 • WAT BETEKENT NWWI?
  NWWI staat voor Nederlandse Woning Waarde Instituut. Dit is een keurmerk voor woningtaxaties. Er zijn duidelijke richtlijnen waar een taxatie aan moet voldoen. Wij zijn een taxatiebedrijf dat zich enkel bezighoudt met kwalitatief goede NWWI taxaties.
 • HOE KAN HET DAT TAXATIE RIJNMOND VOOR ZO’N LAGE PRIJS DEZE DIENST KAN AANBIEDEN?
  Wij proberen altijd zo efficiënt mogelijk te werken. Daarom is het bij ons alleen mogelijk een taxatie aanvraag in te dienen via email of telefoon. Hierdoor kunnen wij onze tijd het beste indelen en u een lage prijs aanbieden en u zo snel mogelijk helpen.
 • OVERIGE VRAGEN
  Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet gezien? Neem dan contact met ons op zodat wij deze vraag voor u kunnen beantwoorden.